Η ιδέα

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις φίλοι και δημιουργοί του corks and forks, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα μικρό και ατμοσφαιρικό oyster-tapas bar στην απέναντι γωνία του πρώτου τους μαγαζιού.

Το πρώτο παρεϊστικό hams and clams γεννήθηκε!

Αφού πέρασαν 2,5 χρόνια, σχεδόν καρμικά βρέθηκε χώρος ιδανικός για την νέα στέγη. Στην Μαρίνα Ζέας ακριβώς μπροστά στα σκάφη ο χώρος μεγάλωσε και μετεξελίχθηκε τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Μπορεί να σου θυμίσει ένα comfort sea food restaurant στο Πόρτλαντ ή ένα oyster bar στο Μέιν, αλλά πολύ ευκολά και ένα θαλασσοκεντρικο ολοήμερο μαγαζί σε παραλιακό θέρετρο της Ισπανίας.

Στο προσκήνιο παραμένουν τα στρείδια σε αρκετές παραλλαγές αλλά και το jamon.

Κουζίνα και μαγειρικές τεχνικές επηρεασμένη τόσο από τις ανατολικές ακτές της Αμερικής, όσο και από Ισπανία και Μεσόγειο γενικότερα.

Κρασί και κοκτέιλ συμπληρώνουν το φαγητό με οποιουσδήποτε συνδυασμούς.

Χαλαρές στιγμές  και τσιμπολόγημα στην μπάρα έξω, χαλαρές στιγμές  και τσιμπολόγημα στην μπάρα μέσα..

After office συναντήσεις, εταιρικά γεύματα σε ατμόσφαιρα φιλική και ανεπιτήδευτη.

Πειράματα και ψάξιμο γεννούν πιάτα ημέρας που ξεκίνησαν από κάποια ιδέα. Λογικό, αφού δημιουργοί και ιδιοκτήτες φορούν πάντα ποδιά!!